En Lättsam fotografering

För hela familjen


En stund att ha roligt! Under en familjefotografering får ni vara precis som ni är. Jag skapar förutsättningarna för fina familjebilder genom att välja ut rätt fotoplatser, få er avslappnade och vägleder er med posering.

Sen finns stunderna där emellan då det finns spring och bus!

Dessa ögonblick bevarar vi också.


Bus & matpaus

Låt barnet styra takten


Jag vet många som är oroliga över att "deras barn inte går att fotografera". Att dom inte kommer lyssnar eller vara ledsna under tiden. Men om det händer har jag det bästa tålamodet och alltid några ess i bakfickan. Jag bjuder på mig själv, busar och sjunger massor under tiden bara för att det är sån jag är. Alltid glad och sprallig!

En hjälpande hand

Under er fotografering


Jag hjälper er under fotograferingen! Jag vägleder er med enkel posering och rörelse. Sprider glädje och peppar er under tiden. Jag håller koll på hur ert hår ligger eller om klänningen ligger fel. Jag är även utrustad med extra filtar och värmepåsar under årets kallare säsong.

Trygga miljöer

Barnvänligt men magiskt


När jag väljer ut vår fotoplats tar jag hänsyn till era önskemål och tankar. Jag rekommenderar även platser jag själv gillar lite extra och kan passa era idéer. Jag kollar vår fotoplats en extra gång dagarna innan. Så att jag vet hur ljuset rör sig och att allt är perfekt inför vår fotografering.