En intimare fotografering

TIDLÖSA & VACKRA PORTRÄTT


I studion är vi inte beroende av vädret och kan i lugn och ro fotografera när som helst under dagen. Med möjlighet att fotografera utanför i vacker natur.


EN HJÄLPANDE HAND

Under din fotografering


Jag hjälper er under fotograferingen! Jag vägleder er med enkel posering och rörelse. Sprider glädje och peppar er under tiden. Jag håller koll på hur ert hår ligger eller om klänningen ligger fel.

Stilrena gravidfoton


Bilder som göra sig riktigt snyggt på väggen där hemma!


Mysig sovrumsmiljö i all äran men det är något otroligt vackert med stilrena och avskalade bilder med full fokus på magen! I studion kan vi enkelt skapa bilder mot enfärgad bakgrund, där vi med omsorg och tid skapar konstnärliga porträtt på dig och magen.


Välj mellan enfärgade bakgrunder:

  • Vit
  • Grå
  • Svart
  • Beige

FAQ

När gör man en gravidfotografering?

Jag rekommenderar att man gör en fotografering runt gravidvecka 28 - 34. Detta är självklart väldigt individuellt. Då magen kan exempelvis bli större snabbare med andra barnet eller hur rörlig du känner dig. Finns ingen rätt eller fel tid! Allt hänger på hur du mår.

Hur långt innan kan jag boka?

Vid studiofotografering går det bra att boka några dagar innan. Så länge jag har tid och möjlighet. Det är bara att höra av sig!

Får min partner eller tidigare barn vara med?

Absolut! Jag växlar mellan enskilda porträtt, med partner, hela familjen och närbilder m.m.

Kan jag låna kläder till fotograferingen?

Vid en fotografering hos mig får du självklart låna klänning, toppar, kjolar, kimonos eller mysiga filtar. Jag fyller ofta på min garderob till er! Så kolla gärna in utbudet regelbundet.

Vad ska jag göra under fotograferingen?

Jag hjälper er under fotograferingen! Jag vägleder er med enkel posering och rörelse. Sprider glädje och peppar er under tiden. Jag håller koll på hur ert hår ligger eller om klänningen ligger fel.

Vad kostar en fotografering?

En timmes fotografering kostar 950 kr och ni köper sedan till de bilder eller produkter som ni önskar.

Behöver jag ha med mig något?

Det är alltid bra att ha olika uppsättningar underkläder i vitt, svart & hudfärgat med sig. Samt extra ombyte till partner i neutrala färger. Försök att undvika mönstrade plagg och starka färger.

Gravidklänningar

Låna till fotograferingen

Titta in i garderoben