En lugnare fotografering

TIDLÖSA & MYSIGA PORTRÄTT


En mysig fotografering där mamman och hennes barn är i fokus. Vi skapar kärleksfulla och varma bilder i varm och mysig studio. Denna fotografering är perfekt för dig som inte valde eller hann att göra en gravidfotografering. Men också som ett fint tillägg till gravidfotograferingen.


Du får fri tillgång till mina exklusiva klänningar och bebiskläder. Vill man hellre använda egna kläder går det självklart lika bra.


Här fokuserar vi på bandet mellan mamma och barn.


EN HJÄLPANDE HAND

Under din fotografering


I studion är vi inte beroende av vädret och kan i lugn och ro fotografera när som helst under dagen. Med möjlighet att fotografera utanför i vacker natur.

Bebiskläder

Låna plagg till fotograferingen

Titta in garderoben

FAQ

Hur långt innan kan jag boka?

Vid studiofotografering går det bra att boka några dagar innan. Så länge jag har tid och möjlighet. Det är bara att höra av sig!

Kan jag låna kläder till fotograferingen?

Vid en fotografering hos mig får du självklart låna klänning, toppar, kjolar, kimonos eller mysiga filtar. Jag fyller ofta på min garderob till er! Så kolla gärna in utbudet regelbundet.

Vad ska jag göra under fotograferingen?

Jag hjälper er under fotograferingen! Jag vägleder er med enkel posering och rörelse. Sprider glädje och peppar er under tiden. Jag håller koll på hur ert hår ligger eller om klänningen ligger fel.

Vad kostar en fotografering?

En timmes fotografering kostar 950 kr och ni köper sedan till de bilder eller produkter som ni önskar.