En värdefull fotografering

Bandet mellan mamma & barn


En mysig fotografering där mamman och hennes barn är i fokus. Vi skapar kärleksfulla och varma bilder ute i vacker natur. Denna fotografering är perfekt för dig som inte valde eller hann att göra en gravidfotografering. Men också som ett fint tillägg till gravidfotograferingen.


Du får fri tillgång till mina exklusiva klänningar och bebiskläder. Vill man hellre använda egna kläder går det självklart lika bra.


Här fokuserar vi på bandet mellan mamma och barn.


Bus & matpaus

Låt barnet styra takten


Jag vet många som är oroliga över att "deras barn inte går att fotografera". Att dom inte kommer lyssnar eller vara ledsna under tiden. Men om det händer har jag det bästa tålamodet och alltid några ess i bakfickan. Jag bjuder på mig själv, busar och sjunger massor under tiden bara för att det är sån jag är. Alltid glad och sprallig!


Är det dags för matpaus? Låt inte mig hindra. Om ditt barn behöver ammas under fotograferingen, så är det inga problem. Jag fotograferar gärna samtidigt om du känner dig bekväm med det. Detta är så otroligt vackert att ha på bild! Jag rör mig försiktigt runt er under tiden och bevarar det vackra.

En hjälpande hand

Under er fotografering


Jag hjälper er under fotograferingen! Jag vägleder er med enkel posering och rörelse. Sprider glädje och peppar er under tiden. Jag håller koll på hur ert hår ligger eller om klänningen ligger fel. Jag är även utrustad med extra filtar och värmepåsar under årets kallare säsong.

Trygga miljöer

Barnvänligt men magiskt


När jag väljer ut vår fotoplats tar jag hänsyn till era önskemål och tankar. Jag rekommenderar även platser jag själv gillar lite extra och kan passa era idéer. Jag kollar vår fotoplats en extra gång dagarna innan. Så att jag vet hur ljuset rör sig och att allt är perfekt inför vår fotografering.

FAQ

När kan jag göra en motherhoodfotografering?

Denna fotografering är till för alla åldrar! Min personliga favoritålder är när barnet är runt året. Just för att bebistiden går så fort och då är det något väldigt fint att ha bilder på sig själv med ditt barn. Så oavsett om du har ett barn på 1 eller 10 år så funkar denna fotografering.

Jag har flera barn. Kan alla vara med?

Absolut!

Kan jag låna kläder till fotograferingen?

Vid en fotografering hos mig får du självklart låna klänningar, toppar, kjolar, kimonos eller mysiga filtar. Jag fyller ofta på min garderob till er! Så kolla gärna in utbudet regelbundet.

Vad ska jag göra under fotograferingen?

Jag hjälper er under fotograferingen! Jag vägleder er med enkel posering och rörelse. Sprider glädje och peppar er under tiden. Jag håller koll på hur ert hår ligger eller om klänningen ligger fel. Jag är även utrustad med extra filtar och värmepåsar under årets kallare säsong.

Vart ska vi fotografera?

När jag väljer ut vår fotoplats tar jag hänsyn till era önskemål och tankar. Jag rekommenderar även platser jag själv gillar lite extra och som kan passa era idéer. Jag kollar vår fotoplats en extra gång dagarna innan. Så att jag vet hur ljuset rör sig och att allt är perfekt inför vår fotografering.

Vad kostar en fotografering?

En timmes fotografering kostar 950 kr och ni köper sedan till de bilder eller produkter som ni önskar.