Hej fina du!


Rosanna heter jag, 32 år, har en son på 6 år och bor i Västervik.

Jag kombinerar mitt företag med att jobba på förskola. Just för att det är så härligt att jobba med barn. Vilket gör att jag har mycket erfarenhet med att jobba och bemöta barn. Jag är en väldigt pysslig person och har alltid velat ha något "eget". Men innehållet har varierat under åren. Allt från egen butik med heminredning och pyssel till egen ateljé med konst. Jag är väldigt kreativ och lite av en uppfinnare vissa gånger. Eftersom jag alltid tänker utanför ramen. Vill tro att jag har fått det från min pappa. Han var en stor förebild för mig när det kom till den kreativ delen. Han pushade mig till att testa och utvecklas hela tiden. Han var min bästa vän.

Jag vill dokumentera glädjen i andras liv. Få hjälpa andra att bevara det mest värdefullaste som finns på bild. Familj ❤

R.K

Så när den dagen kom, då han fick beskedet att han hade lungcancer, vintern 2016/2017. Rasade min värld. Det jag inte visste var att han bara 1,5 månad senare skulle gå bort. Det var en tid som satte sina spår hos mig. Morgonen då jag fick samtalet om att han hade somnat in hade jag bara några få timmar innan plussat på stickan. Jag väntade mitt första barn.


En tid präglad av sådan sorg och smärta kombinerat med glädje och förväntan. Det var svårt att hålla alla känslor isär. Men där mitt i allt hittade jag mitt svar. Min önskan. Mitt driv. Jag skulle bli fotograf! Jag ville dokumentera glädjen i andras liv. Få hjälpa andra att bevara det mest värdefullaste som finns på bild. Familj ❤


Sagt och gjort. Här är jag, efter allt det. Och mitt driv och inspiration fylls på dagligen för att fortsätta med det jag gör!

Lite enkel fakta om mig

• INTRESSEN: Naturen, vandring, trädgården, läsa böcker, pyssel, sy, fotografera såklart och sist men inte minst, kaffe! Livets dryck om du frågar mig.


• GJORT TIDIGARE: Jobbat inom handel. Bland annat Erikshjälpen, Flying tiger och Ur & penn.

• MIN PERSONLIGHET: Sprallig men lugn, barnslig och klumpig, snäll och ödmjuk mot min omgivning, blir lätt rastlös och vill gärna ha många projekt igång samtidigt.

• SAKER JAG INTE KLARA AV: Mobbning och folk som ser ner på människor med funktionsnedsättning! Jag tål det inte!


• RANDOM FAKTA OM MIG: Med min skostorlek på 42 står jag väldigt stabilt. Allergisk mot hasselnötter och känslig mot laktos.