En avskalad fotografering

TIDLÖSA & VACKRA PORTRÄTT


I studion är vi inte beroende av vädret och kan i lugn och ro fotografera när som helst under dagen eller kvällen. Med möjlighet att kombinera fotograferingen utanför i vacker natur.

Olika typer av fotograferingar

I en ljus och mysig studiomiljö passar de flesta typer av fotograferingar. Det blir enhetligt och tidlöst. Och bilderna passar perfekt ihop om man vill skapa fina fotoböcker.


Exempel på fotograferingar som kan göras i min studio:

  • Gravid
  • Nyfödd
  • 6 månaders
  • 1 år
  • Smash the cake
  • Familj

En hjälpande hand

Under er fotografering


Jag hjälper er under fotograferingen! Jag vägleder er med enkel posering och rörelse. Sprider glädje och peppar er under tiden. Jag håller koll på hur ert hår ligger eller om klänningen ligger fel. Jag är även utrustad med extra filtar och värmepåsar under årets kallare säsong.

FAQ

Hur långt innan kan jag boka?

Gärna 1 vecka innan. Men om ledig tid finns, så går det bra att vara ute i sista minuten. Jag kan dock inte garantera en plats.

Ska jag ha med mig något?

Det är toppen om du kan ta med favoritleksaker eller gosedjur. Gärna så neutrala som möjligt, ifall det hamnar på bild. Extra ombyte är även bra!

Kan jag låna kläder till fotograferingen?

Vid en fotografering hos mig får du självklart låna både damklänningar, bebiskläder och mysiga filtar. Vill ni låna kläder så säg till innan, så att jag kan ta med mig detta.

Vad ska jag som förälder göra under fotograferingen?

Det är jättebra om du kan busa med ditt barn som vanligt under tiden. Enda skillnaden är att du håller dig nära mig som fotograferar. På så sätt hjälps vi tillsammans åt för att få glad och busiga bilder.

Hur ser studiomiljön ut?

När vi fotar i studion kan ni räkna med ljusa och varma bilder. Jag kör klassisk vit bakgrund med skira vita gardiner och trägolv. Även liten sovrumsmiljö finns. Men självklart går det att få tillexempel grå, beige och svart bakgrund m.m.

Vad kostar en fotografering?

En timmes fotografering kostar 950 kr och ni köper sedan till de bilder eller produkter som ni önskar.
Tillägg vid Smash the cake på 150 kr för en enkel gräddtårta. Vill ni ta med tårtdekoration går det bra.

Bus & lek

Låt barnet styra takten


Jag vet många som är oroliga över att "deras barn inte går att fotografera". Att dom inte kommer lyssnar eller vara ledsna under tiden. Men om det händer har jag det bästa tålamodet och alltid några ess i bakfickan. Jag bjuder på mig själv, busar och sjunger massor under tiden bara för att det är sån jag är. Alltid glad och sprallig!


Oavsett ditt barns personlighet och nyfikenhet, så ser jag där i stunden hur jag lättast kan dokumentera ditt barn. Vissa barn sitter stilla och tittar nyfiket in i kameran medan det finns dom som vägrar sitta stilla och vill utforska allt annat. Detta är enligt mig helt fantastisk.


Follow me on Instagram
@rokofoto.se