Bus & lek

Låt barnet styra takten


Jag vet många som är oroliga över att "deras barn inte går att fotografera". Att dom inte kommer lyssnar eller vara ledsna under tiden. Men om det händer har jag det bästa tålamodet och alltid några ess i bakfickan. Jag bjuder på mig själv, busar och sjunger massor under tiden bara för att det är sån jag är. Alltid glad och sprallig!


Oavsett ditt barns personlighet och nyfikenhet, så ser jag där i stunden hur jag lättast kan dokumentera ditt barn. Vissa barn sitter stilla och tittar nyfiket in i kameran medan det finns dom som vägrar sitta stilla och vill utforska allt annat. Detta är enligt mig helt fantastisk.


FAQ

Hur långt innan kan jag boka?

Vid utomhusfotografering ser jag att man helst bokar, minst 2 veckor innan. Så att jag hinner reka och planera vår fotografering.

Ska jag ha med mig något?

Det är toppen om du kan ta med favoritleksaker eller gosedjur. Gärna så neutrala som möjligt, ifall det hamnar på bild. Extra ombyte är även bra!

Kan jag låna kläder till fotograferingen?

Vid en fotografering hos mig får du självklart låna både damklänningar, bebiskläder och mysiga filtar. Vill ni låna kläder så säg till innan, så att jag kan ta med mig detta.

Vad ska jag som förälder göra under fotograferingen?

Det är jättebra om du kan busa med ditt barn som vanligt under tiden. Enda skillnaden är att du håller dig nära mig som fotograferar. På så sätt hjälps vi tillsammans åt för att få glad och busiga bilder.

Vart ska vi fotografera?

När jag väljer ut vår fotoplats tar jag hänsyn till era önskemål och tankar. Jag rekommenderar även platser jag själv gillar lite extra och som kan passa era idéer. Jag försöker alltid välja fotoplatser som är smidiga att ta sig till som småbarnförälder! Jag kollar vår fotoplats en extra gång dagarna innan. Så att jag vet hur ljuset rör sig och att allt är perfekt inför vår fotografering.

Vad kostar en fotografering?

En timmes fotografering kostar 950 kr och ni köper sedan till de bilder eller produkter som ni önskar.

Trygga miljöer

Barnvänligt men magiskt


När jag väljer ut vår fotoplats tar jag hänsyn till era önskemål och tankar. Jag rekommenderar även platser jag själv gillar lite extra och kan passa era idéer. Jag kollar vår fotoplats en extra gång dagarna innan. Så att jag vet hur ljuset rör sig och att allt är perfekt inför vår fotografering.En hjälpande hand

Under er fotografering


Jag hjälper er under fotograferingen! Jag vägleder er med enkel posering och rörelse. Sprider glädje och peppar er under tiden. Jag håller koll på hur ert hår ligger eller om klänningen ligger fel. Jag är även utrustad med extra filtar och värmepåsar under årets kallare säsong.Follow me on Instagram
@rokofoto.se