Gravid & Nyföddfotografering

Om du läser detta är det säkert så att ni väntar barn eller så är er lilla här. Stort grattis! Vilken härlig tid ni har framför er. Tid som går så fort och lätt kan glömmas bort. Foton är därför så värdefullt! Passa på att bevara er tid på bild nu!

EN HJÄLPANDE HAND

Under din fotografering


Jag hjälper er under fotograferingen! Jag vägleder er med enkel posering och rörelse. Sprider glädje och peppar er under tiden. Jag håller koll på hur ert hår ligger eller om klänningen ligger fel. Och vid fotografering ute är jag även utrustad med filt och värmepåsar under årets kallare säsong.


ERBJUDANDE

"Första året" - Fotopaket

Tillsammans dokumenterar vi stunden från graviditeten fram till 1 års dagen. I studio eller utomhus, ert val. (Kostnad för bilder tillkommer.)

1 / 3

FAQ

När gör man en gravidfotografering?

Jag rekommenderar att man gör en fotografering runt gravidvecka 28 - 34. Detta är självklart väldigt individuellt. Då magen kan exempelvis bli större snabbare med andra barnet eller hur rörlig du känner dig. Finns ingen rätt eller fel tid! Allt hänger på hur du mår.

När gör man en nyföddfotografering?

En nyföddfotografering går fint att göra fram till 4 veckor.
Vid nyföddfotografering är det bäst att boka några veckor innan BF. Är er nyfödde redan här? Hör gärna av er ändå.

Hur långt innan kan jag boka?

Boka så snabbt ni vet att ni vill ha en fotografering. Just för att kunna garantera så att vi hittar ett datum som passar oss alla. Vid nyföddfotografering är det bäst att boka några veckor innan BF.

Får min partner eller tidigare barn vara med?

Absolut! Jag växlar mellan enskilda porträtt, med partner, hela familjen och närbilder m.m.

Kan jag låna kläder till fotograferingen?

Vid en fotografering hos mig får du självklart låna klänningar, toppar, kjolar, kimonos eller mysiga filtar. Jag fyller ofta på min garderob till er! Så kolla gärna in utbudet regelbundet.

Vad ska vi göra under fotograferingen?

Jag hjälper er under fotograferingen! Jag vägleder er med enkel posering och rörelse. All posering är enkel, naturlig och avslappnad. Jag sprider glädje och peppar er under tiden. Jag håller koll på hur ert hår ligger eller om klänningen ligger fel.

Vad kostar en fotografering?

En timmes fotografering kostar 950 kr och ni köper sedan till de bilder eller produkter som ni önskar.

Behöver jag ha med mig något?

Vid en gravidfotografering är det alltid bra att ha olika uppsättningar underkläder i vitt, svart & hudfärgat med sig. Samt extra ombyte till partner i neutrala färger. Försök att undvika mönstrade plagg och starka färger.

Follow me on Instagram
@rokofoto.se